Ποδόσφαιρο

Πέρσι τον γονάτισε μια…γονατιά

«Ξορκίζει» τον περσινό τραυματισμό με τους Αζέρους ο Ρόμπιντ Λουντ που κάνει ματσάρες.

Πέρσι ο Ρόμπιν Λουντ δέχθηκε μια δυνατή γονατιά στον πνευμονοθώρακα στο ματς του Αζερμπαϊτζάν κι ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Δεν είναι υπερβολή να υπογραμμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν μας έμεινε στη μνήμη περισσότερο για το απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ (31.1) με τον Πλατανιά στα Χανιά, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Φέτος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι από τους καλύτερους εκπλήσσοντας τους πάντες που τον είχαν ψιλο-ξεγράψει παρότι μόνο τυχαίος δεν είναι. Το παιδί πρόλαβε να ξεχωρίσει από τα 18 του στην Ελσίνκι όπου μέτρησε 122 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 22 γκολ και 17 ασίστ σε περίπου 8.300 λεπτά συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι έβρισκε  δίχτυα περίπου ανά τέσσερα παιχνίδια.

Στη Σουηδία λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ του…αιώνα μ’ εκείνο το απίστευτο σλάλομ στο δεύτερο ημίχρονο (θυμίζοντας Σαραβάκο, πάλι στην ίδια χώρα, κόντρα στη Γκέτεμποργκ, φθινόπωρο του 1991), με την ΑΪΚ δική του σέντρα έφερε το 1-1, ενώ η είσοδός του θωράκισε τον άξονα, αφού το ανέβασμα του Ζέκα και το απίστευτο ματς του Γουακάσο έκοψαν τον βήχα στους παίκτες της Μπρόντμπι

Exit mobile version