ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολυεργαλείο ο Κουλιμπαλί

Σε πέντε θέσεις έχει την ευχέρεια ν’ αγωνιστεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, λύνοντας έτσι τα όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν στη διάρκεια της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Πολυεργαλείο ο Κουλιμπαλί

Ο 27χρονος διεθνής με το Μάλι, μπορεί να μην είναι ποδοσφαιριστής με το λεγόμενο «βαρύ» βιογραφικό, αλλά έχει πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Κουλιμπαλί έχει αγωνιστεί στη ligue 1, με τις φανέλες των Γκινγκαμπ και Μπρεστ, μετρώντας 77 συμμετοχές, οι 39 εξ αυτών στη βασική ενδεκάδα.

Ένα ακόμα θετικό που εξέτασαν οι άνθρωποι των «πρασίνων» και προχώρησαν στην απόκτησή του, είναι η ευχέρεια που έχει ν’ αγωνίζεται σε πέντε διαφορετικές θέσεις. Η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ, αλλά μπορεί ν’ αγωνιστεί είτε στο αριστερό άκρο, είτε στα χαφ, θέση που γνωρίζει από τις συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Μάλι.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στην παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχει αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος τη σεζόν 2011-2012, αλλά μπορεί να παίξει εύκολα και λόγω του ύψους του και στις θέσεις των στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.