ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γουακάσο παίρνει όσα οι… Ντα Κόστα, Μποτία

Πλαφόν στα πράσινα συμβόλαια και θέσπιση μπόνους αποφάσισε η ΠΑΕ μετά τα περσινά με τον Εσιέν.

Ο Γουακάσο παίρνει όσα οι… Ντα Κόστα, Μποτία

Η «χειρουργική» ακρίβεια κι η προσοχή στις λεπτομέρειες αποτυπώνεται στις  μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ, όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων μα και στις αμοιβές που συμφωνούνται. Μετά τα περσινά με τον Μάικλ Εσιέν (το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του οποίου προκάλεσε τριγμούς στα αποδυτήρια πριν καν ο τέως σταρ της Τσέλσι κλωτσήσει μπάλα στο «Καλαφάτης») οι υπεύθυνοι ορθώς αποφάσισαν το υψηλότερο συμβόλαιο να το παίρνει ο Μάρκους Μπεργκ.

Από κει και πέρα οι περισσότεροι κινούνται σε συγκεκριμένο πλαφόν που ξεπερνιέται με θέσπιση μπόνους στόχων, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Αυτή τη στιγμή π.χ ο Μουμπάρακ Γουακάσο που είναι από τους επικρατέστερους για τον τίτλο του MVP των πρώτων αγώνων της σεζόν έχει συμφωνία της τάξης (περίπου) 500.000 ευρώ ετησίως (1.2 «χαρτιά» έπαιρνε στη Ρούμπιν Καζάν), χρήματα που βγάζουν άκοπα στο λιμάνι…Μποτίες και …Ντα Κόστες και δημιουργούν τεράστια βαρίδια.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η…άκοπη έξοδος κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ σε κάνει κάμποσες φορές αδικαιολόγητα largeγι αυτό και τώρα περισσεύει η αγωνία των απέναντι να ξεφορτωθούν τα βαριά συμβόλαια που δεν δικαιολογούν με τίποτα τα πλουσιοπάροχα κοντράτα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.