ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταιριάζουν στον κόουτς τα εκτός έδρας

Ευκολότερη (!) η επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια με τον ΠΑΟ παρά με τους σταρ της Ίντερ.

Ταιριάζουν στον κόουτς τα εκτός έδρας

Που να το περίμενε ο Αντρέα Στραματσόνι ότι η επιστροφή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα θ’ αποδεικνυόταν …ευκολότερη υπόθεση συγκριτικά με τις μέρες που είχα δίπλα του στο Μιλάνο Σνάιντερ, Ναγκατόμο,Κουτίνιο, Καμπιάσο, Παλάσιο, Γκουαρίν, Κασάνο, Μιλίτο, Σάμουελ.

Το καλοκαίρι του 2012 η Ίντερ αγωνιζόμενη στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα έκανε δύο εύκολες εκτός έδρας νίκες σε Κροατία (3-0 τη Χάιντουκ), Ρουμανία (2-0 τη Βασλούι) μα στο «Μεάτσα» τα «είδεόλα» αφού οι παίκτες το έριξαν στο… σορολόπ ιδρώνοντας για να προκριθούν. Οι  Κροάτες προηγήθηκαν 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το 90΄ αποτυγχάνοντας να ολοκληρώσουν την ανατροπή του αιώνα, ενώ ως τις καθυστερήσεις οι Βαλκάνιοι προηγούνταν 1-2 ψάχνοντας το τρίτο τέρμα που θ’ άφηνε «νεκρούς» τους οικοδεσπότες που εν τέλει ισοφάρισαν στα χασομέρια.

Οι «νερατζούρι» επί «Στράμα» έδειχναν να βολεύονται καλύτερα μακριά από το σπίτι τους στο Γιουρόπα. Αφού το κλαμπ πέρασε στους ομίλους, έκανε «διπλό» στο Αζερμπαϊτζάν (3-1 τη Νέφτσι),στο Βελιγράδι (3-1 την Παρτιζάν), συνέχισε με ακόμα μια νίκη επί της Κλουζ (3-0) στη φάση των «32»  πριν συντριβεί (στους «16») από την Τότεναμ (3-0), χάνοντας άδοξα την πρόκριση στη ρεβάνς της Ιταλίας από το γκολ του Αντεμπαγιόρ στα πρώτα λεπτά της παράτασης (1-4).

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.