ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τελική ευθεία

Στο… χέρι του Αλαφούζου ο Σαμπά

Στο... χέρι του Αλαφούζου ο Σαμπά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παίρνει πάνω του την υπόθεση του Κονγκολέζου αμυντικού ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει

Στο... χέρι του Αλαφούζου ο Σαμπά

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί από χθες το απόγευμα του θέμα του Κρίστοφερ Σαμπά και της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Η εγχείρηση που είχε κάνει ο Κονγκολέζος αμυντικός στον αυχένα έχει κάνει επιφυλακτικούς τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι πρότειναν αρκετά μπόνους στον παίκτη, τα οποία δεν έγιναν αμέσως δεκτά.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα το πρωί, όμως… άκρη δεν έχει βρεθεί, με αποτέλεσμα να έχει πάρει τις τελευταίες ώρες πάνω του το θέμα ο Γιάννης Αλαφούζος. Όπως έκανε και χθες με τον Κουλιμπαλί και τα χρήματα που πρότεινε στον Πλατανιά, με τα οποία… τελείωσε τη μεταγραφή, έτσι προσπαθεί να κάνει και τώρα στο θέμα του Σαμπά και προχωρά ο ίδιος σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

Οριστική εξέλιξη θα έχουμε σε λίγες ώρες, αφού πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της. Αν ο Αλαφούζος καταφέρει να πείσει την πλευρά του παίκτη, αυξάνοντας πιθανότατα τα… φιξ χρήματα που θα λάβει, τότε θα έχουμε οριστική συμφωνία. Διαφορετικά, είναι πιθανό ακόμα και το “ναυάγιο”.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.