ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελεύθερος ο Μαυρίας, πάει Γερμανία

Στη Γερμανία και την Καρλσρούη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.

Ελεύθερος ο Μαυρίας, πάει Γερμανία

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σάντερλαντ, αλλά φαίνεται πως βρήκε αρκετά γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από την Καρλσρούη, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα. Έτσι ο Μαυρίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στη Γερμανία, την οποία γνωρίζει καλά, αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.