ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αναθάρρησαν οι…Ολυμπιακοί!

Αστεία η προσπάθεια καζούρας (!) των απέναντι επειδή η ΚΑΕ βρίσκεται κοντά σε παίκτη της... πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Αναθάρρησαν οι...Ολυμπιακοί!

Τον οπαδό δεν τον πιάνεις πουθενά! «Αναθάρρησαν» οι Ολυμπιακοί με τον Νίκολς (σημειωτέον η ομάδα τους πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη έχει τον Δημήτρη Αγράβανη) και κάνουν …καζούρα (!!!) στους «πράσινους» επειδή η διοίκηση δεν πήγε για «μεγάλο ψάρι» από το ΝΒΑ μα κινείται για τον αναπληρωματικό φόργουορντ της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (για να καταλαβαίνουμε τι κουβεντιάζουμε).

Αθλητής που επί δύο συναπτά έτη ήταν μέλος της ακριβότερης ομάδας της ηπείρου, που αυτό το διάστημα εκτελούσε με 47% έξω από την γραμμή των 6.75 στην Ευρωλίγκα (στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε 48.3%, 49.2% πρόπερσι και πέρσι) που στο κάτω κάτω ήρθε να προσφέρει ανάσες στον Γκιστ και να μοιραστεί τη θέση με τον Φώτση κι υπό ορισμένες προϋποθέσεις με Σίνγκλετον, Χαραλαμπόπουλο, Πατ Καλάθη.

Παίκτης στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του (32 ετών), με πολυετή παρουσία στο ΝΒΑ που γνωρίζει άριστα τα τι και τα πως του μπάσκετ που παίζεται στα μέρη μας. Αθλητής που υπό κανονικές συνθήκες θ’ αναλαμβάνει να ξεκουράζει τον «αέρινο» Τζέιμς για κανένα δεκάλεπτο (και αν!) .

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 103.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βλέπεις τους απέναντι ν’ αρχίσουν τα πειράγματα (που αν ο Πεδουλάκης αποφασίσει να κινηθεί και για γκαρντ, το τριφύλλι είναι σαφώς πληρέστερο από αυτούς), τους πράσινους να «τσιμπάνε» και μετά απορείς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.