Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα η «απάντηση» σε Πράνιτς, Εσιέν

Συνήθως ο ΠΑΟ την πατά από παίκτες με βαρύ βιογραφικό που έρχονται στην Ελλάδα σε προχωρημένη ηλικία.

Με τον Μάικλ Εσιέν και τον Ντάνιελ Πράνιτς να βρίσκονται ένα βήμα πριν τη απόσυρσή τους καταλαβαίνει κάποιος πόσο ζημιώθηκε πέρσι ο σύλλογος από παιδιά που πήραν το τελευταίο τους καλό συμβόλαιο πριν αποσυρθούν δίχως να παρουσιάζουν τη «φλόγα» να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ένταση.

Η ομάδα περίμενε πολλά από τις ισχυρές προσωπικότητες αλλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Κροάτης ήταν παρών-απών κι ο Γκανέζος μπαινόβγαινε στα φυσιοθεραπευτήρια έτσι «γράφτηκε στο χιόνι» το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που πρόσφερε η ΠΑΕ για να βοηθήσει ο τέως σταρ Τσέλσι, Μίλαν στην είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Καπ.

Πάντα το ρίσκο υπάρχει στις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών με βαρύ βιογραφικό, εκεί συνήθως ο σύλλογος την «πατάει» (Ζούλιο Σέζαρ, Πάολο Σόουζα, Ιγκόρ ΜΠίσκαν, Φλάβιο Κονσεϊσάο), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παίκτες μιας κάποιας ηλικίας δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο π.χ που ήρθε μεγαλύτερος του Εσιέν στα μέρη μας (35) βοήθησε τους απέναντι ειδικά στα ματς της ΟΥΕΦΑ, ενώ ο Κριστιάν Λεντέσμα που αποκτήθηκε για να να κάνει την διαφορά ξεκίνησε ήδη με θετικό πρόσημο φουντώνοντας τις προσδοκίες του πράσινου οργανισμού γύρω απ’ το όνομά του…

Exit mobile version