ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελκυστικός προορισμός ξανά!

Από το χείλος του γκρεμού, σε λίγα χρόνια έφτασες να προσελκύεις παίκτες από το καμπιονάτο και «συντρόφους» των Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Φαλκάο στην εθνική Κολομβίας.

Ελκυστικός προορισμός ξανά!

Ο Μάρκους Μπεργκ συζητά να υπογράψει νέο συμβόλαιο ακολουθώντας το παράδειγμα του  Κάρλος Ζέκα που θα «γεράσει» στο Κορωπί. Ο Μολέδο ,αφού προηγουμένως «γυάλισε» σε Φλουμινένσε, Πενιαρόλ, θα μπει σύντομα σε διαπραγματεύσεις για καινούργιο συμβόλαιο ενώ από το «Καλαφάτης» δεν πρόκειται να το κουνήσει ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός αφού άρχισε ν’ αφήνει πίσω τους σκοπέλους που δημιούργησε η αποχώρηση των μετόχων το 2011 (δίχως να απευθυνθεί στην Πολιτεία για χαριστικές ρυθμίσεις, χωρίς να υπαχθεί σε πτωχευτικά άρθρα, δίχως να γράψει τα χρέη του στο χιόνι μα προχωρώντας σε αμέτρητους διακανονισμούς) έχει μπει στον ίσιο δρόμο προκειμένου να ξαναγίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.

Άλλωστε εκτός από συμπληρωματικούς παίκτες που απλώς γεμίζουν το ρόστερ, ελκύει πια ως project και leading men. Μπροστάρηδες. Πρωταγωνιστές.  Το να  προσελκύεις παιδιά από το καμπιονάτο (Ιμπάρμπο, Εμποκού, Λεντέσμα) με  προσόντα και σεβαστό βιογραφικό στη θέση των Μέντες, Μπαϊράμι, Μπούι, Μπερίσα (που κουβαλούσαν είτε προβλήματα τραυματισμών, είτε δεν υπολογίζονταν καν σε Λισσαβώνα, Γιούβε, Ρόμα) δεν το λες λίγο, άλλωστε μόλις πριν δύο έτη ήσουν στο χείλος της καταστροφής ενώ αγωνιστικά στην Ευρώπη «πάτωνες», στην Ελλάδα είχες την «Ε.Ο» να σε κυνηγά λυσσαλέα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.