ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορταζ

Κανονικά στη Λιβαδειά ο Μολέδο

Για προληπτικούς λόγους αποχώρησε στα μισά της προπόνησης ο Βραζιλιάνος, που θα αγωνιστεί απέναντι στον Λεβαδειακό.

Κανονικά στη Λιβαδειά ο Μολέδο

Μπορεί αρχικά να υπήρξε… συναγερμός για τον Ροντρίγκο Μολέδο και να φαινόταν πως θα χάσει την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έβγαλε το μισό πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, πριν από την προπόνηση είχε συμφωνήσει με τον Αντρέα Στραματσόνι να ακολουθήσει το μισό πρόγραμμα και στη συνέχεια να αποχωρήσει, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί χωρίς λόγο.

Κάτι που έγινε, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και με μεγάλη ένταση στο μισό πρόγραμμα και εν συνεχεία να αποχωρεί. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική, στημένες φάσεις και παιχνίδι.

Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κοτσόλης συνέχισε τη θεραπεία του και οι Μπουμάλ-Τελάντερ το πρόγραμμα τους.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 15:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.