ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το Νοέμβρη ήταν… ντέρμπι

Ο ΠΑΟ διέλυσε το Λαύριο στο χθεσινό φιλικό με τους παίκτες του να μην μπορούν να επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογης εκείνης του περσινού πρωταθλήματος.

Το Νοέμβρη ήταν… ντέρμπι

Πολύ καλοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με το Λαύριο που (για να μην ξεχνιόμαστε) πέρσι το Νοέμβρη έφτασε κοντά στη νίκη της ιστορίας του, ταλαιπωρώντας τους «πράσινους» για 37 ολόκληρα λεπτά!

Γιανγκ, Κρουμπάλι, Μπάρλος, Γιαννακόπουλος ήταν εκείνοι που κρατούσαν τους νεοφώτιστους στο παιχνίδι. Στο α΄ ημίχρονο ο οικοδεσπότες είχαν σκοράρει…46 πόντους (5/13τριπ., 13/16β.) πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με +5! Τρία λεπτά για τη λήξη και το σκορ στο 69-69 οι γηπεδούχοι έχασαν τον πολύτιμο Κρούμπαλι με 5ο φάουλ, στη συνέχεια Πάβλοβιτς, Διαμαντίδης, Καλάθης «καθάρισαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.