ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο ΠΑΟ γίνεται… αμερικάνικος

Μετά την αποτυχία του σέρβικου μοντέλου ο Κυπελλούχος άλλαξε εντελώς ρότα στον σχεδιασμό του.

Ο ΠΑΟ γίνεται… αμερικάνικος

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το έργο μετάλλαξής του από το περσινό μισό της σεζόν αφού το σέρβικο μοντέλο δεν φτούρησε κι αντικαταστάθηκε από το αμερικάνικο. Με τους αθλητικούς παίκτες που πρόσθεσε στο ρόστερ ο Εξάστερος λύνει το πρόβλημα που είχε σε ενέργεια/άμυνα, προσφέρει ανάσες σε Καλάθη,Γκιστ,Φελντέιν(που έφτασαν να παίζουν… 38 λεπτά) αποκτά βάθος, ποιότητα και αθλητές που κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα στη θέση Χέινς, Ουίλιαμς, Χάντερ. Το νέο έμψυχο δυναμικό κρίνεται πολύ πιο κοντά στο σύγχρονο στυλ μπάσκετ που παίζεται σε όλη την Ευρώπη ενώ τα χαρακτηριστικά των καινούργιων επιτρέπουν στην ομάδα να «θερίσει» σε ανοιχτό γήπεδο,δίχως ταυτόχρονα το προπονητικό τιμ ν’ αγχώνεται για την ευρωπαϊκή εμπειρία συνεπώς και την προσαρμογή των Αμερικανών. Ο Παναθηναϊκός δίπλα στο έμβλημά του μπορεί να βάλει και την …αστερόεσσα, αν κατεβάζει σχήματα με Καλάθη, Τζέιμς,Ρίβερς, Νίκολς, Σίνγκλετον ήΓκιστ. Να θυμίσουμε ότι προ μηνών ο ΠΑΟ είχε σχεδιαστεί πάνω σε«πλάβι» μοντέλο με έμφαση στο σετ/στατικό παιχνίδι όπου κυριαρχούσε η εκμετάλλευση των μις ματς, η ατομική ποιότητα κι η άνεση Καλάθη, Διαμαντίδη να τροφοδοτήσουν τους συμπαίκτες τους στην κατάλληλη στιγμή. Οι «τρύπες» που είχαν παρατηρηθεί επί Τζόρτζεβιτς καλύφθηκαν με το παραπάνω, σημασία έχει οι νέοι να δέσουν κάτι που απαιτεί χρόνο. Σε λίγες εβδομάδες οι υποχρεώσεις αρχίζουν μαζί και τα αμέτρητα ταξίδια που θ’ αφαιρέσουν από τον κόουτς κάμποσες ώρες προπόνησης που είναι απαραίτητες για να προκύψει η πολυπόθητη χημεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.