ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να μην γίνουν ξανά «μπαλώματα» το καταχείμωνο

Πάντα επί Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο ΠΑΟ προχωρούσε σε ενισχύσεις τον καιρό που οι βασικοί ανταγωνιστές είχαν ήδη αναπτύξει αυτοματισμούς.

Να μην γίνουν ξανά «μπαλώματα» το καταχείμωνο

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη μεσούσης της περιόδου για να φέρει αθλητές (Κάρι, Γκουίν, Ράιτ, Λαουάλ, Κούπερ, Μόργκαν, Χέινς, Ουίλιαμς, Χάντερ) για την τελική ευθεία της χρονιάς.

Σε κάποιες περιπτώσεις (Κάρι, Ράιτ) τα παιδιά βοήθησαν να κατακτηθούν τίτλοι μα το πλεονέκτημα γι αυτούς ήταν ότι εντάσσονταν σ’ ένα δομημένο σύνολο με αξιόπιστη φιλοσοφία μέσα στην οποία «απορροφήθηκαν», προσφέροντας άμεσα.  Με μοναδικό ερωτηματικό την προσθήκη ενός ακόμα γκαρντ ο τωρινός Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος να πορευτεί ως έχει απ’ την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς κάτι που θα είναι…πρωτοφανές επί εποχής Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπου πάντα προέκυπτε η ανάγκη για μεταγραφές!

Το τριφύλλι έχει τις σκοτούρες του μετά την απόσυρση του αρχηγού του, το τελευταίο που χρειάζεται είναι ν’αλλάζει «σασί» κάθε τρεις και λίγο.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι το πλάνο με τους Σέρβους δεν απέδωσε, δίχως να παίρνεις ενέργεια, σκορ από τις θέσεις «3», «5» ήταν επόμενο να γίνει αλλαγή «τσιπ» στο καταχείμωνο εκεί που οι βασικοί ανταγωνιστές είχαν ήδη βρει αυτοματισμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.