ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα χρειαστεί ψύχραιμη διαχείριση στα «πάνω-κάτω»

Επί Ιβάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς την μια εβδομάδα φανταζόσουν το 7ο αστέρι και την άλλη αναρωτιόσουν …«που πάει η ομάδα»!

Θα χρειαστεί ψύχραιμη διαχείριση στα «πάνω-κάτω»

Σε κάθε ξεκίνημα του στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως κόπια των προηγούμενων ετών. Εκεί που στο ξεκίνημα λες «πάμε για το 7ο», την επόμενηεβδομάδα (!)εικάζεις πως «έτσι δεν πάμε πουθενά». Η διαχείριση αυτής της αστάθειας θα κρίνει καιτο ταβάνι της τρέχουσας προσπάθειας χωρίς μάλιστα να υπάρχει κι ο παράγοντας Διαμαντίδης η προσωπικότητα του οποίου «κρατούσε» τους οπαδούς.

Το ζητούμενο για τον προπονητή είναι να σταθεροποιήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εικόνα της ομάδας. Πέρσι π. χ βλέπαμε τον Εξάστερο να νικά την Μπαρτσελόνα και να ηττάται απ’ τη…Ζιελόνα Γκόρα. Να κερδίζει άνετα τον Ολυμπιακό σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ («επιστρέφοντας» μάλιστα από το -14), αλλά έπειτα από μερικές αγωνιστικές να κάνει ντέρμπι (!) τις αναμετρήσεις στην Πάτρα, στην Κηφισιά, στο…Λαύριο, με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Επί Ιβάνοβιτς οι «πτήσεις» Σλότερ, Μπλουμς, Μπατίστα το φθινόπωρο κι η επική πρόκριση επί του Ολυμπιακού «έφτιαξε» τον κόσμο που τελικά είδε την ομάδα να καταποντίζεται στην Ευρώπη και να χάνει με σουίπ τον τίτλο στην Α1 θύμα βέβαια και των αμέτρητων τραυματισμών της.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κοινό χαρακτηριστικό των προηγούμενων χρόνων ήταν οι κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις «ζάλισαν» τον οργανισμό που από εκεί που έλεγε ότι πάει να χτίσει, πέρασε στην άλλη άκρη εγείροντας απαιτήσεις κυριαρχίας. Για την Ελλάδα να το δεχθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει αποκτήσει κόμπλεξ, όμως στην Ευρώπη τα μεγέθη έχουν αλλάξει πια με την χώρα μας να ταλανίζεται από άγρια κρίση από το 2010…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.