Τα πλανα του Στραματσονι

Προβάδισμα ο Βιγιαφάνιες

Το σκέφτεται ο Αντρέα Στραματσόνι για το αν θα βάλει στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό τον Λούκας Βιγιαφάνιες ή τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, με τον Αργεντινό να έχει προβάδισμα.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις, κάνοντας τον Ιταλό να μην έχει καταλήξει ακόμη αν θα ξεκινήσει με τον Αργεντινό ή τον Κονγκολέζο. Στις δοκιμές που έκανε στο Κορωπί, αρχικά δοκίμασε τον Εμποκού στα δεξιά και είχε τον Ιμπάρμπο πίσω από τον Μπεργκ. Ο Γουακάσο ήταν στα αριστερά.

Στη συνέχεια, ο Στραματσόνι έβαλε τον Βιγιαδάνιες πίσω από τον Σουηδό επιθετικό και… μετέφερε τον Ιμπάρμπο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.  Ο “Βίγια”, πάντως εχει προβάδισμα, καθώς ο Κονγκολέζος έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Σε ό, τι εχει να κάνει με τον Μολέδο, τα πάντα είναι ανοικτά για το αν θα παίξει ως βασικός ή όχι. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Λουντ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ένα 4-2-3-1, εγκαταλείποντας για την ώρα το σύστημα με 3 αμυντικούς, το οποίο είδαμε στα ευρωπαϊκά παχνίδια.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η παρακάτω: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Κουτρουμπής (Μολέδο), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες (Εμποκού), Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Exit mobile version