ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στόχος μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Ρόμπιν Λουντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι μοναδικός στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι το πρωτάθλημα.

«Στόχος μόνο το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: «Νιώθω πολύ καλά, σωματικά και πνευματικά. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά και εγώ θεωρώ ότι είχα καλή παρουσία». Για να συνεχίσει αναφορικά με το Europa League: «Είχε πολύ μεγάλη σημασία για εμάς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή απόδοση στην Ευρώπη. Απλώς, χρειάζεται να το πιστέψουμε. Ο όμιλος δείχνει πολύ ισορροπημένος. Κατά την άποψη μου, όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Κάθε μία από τις ομάδες του ομίλου, διαθέτει δυνατή έδρα. Εμείς πρέπει να είμαστε ικανοί να νικήσουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να το πετύχουμε».

Σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα ο Λουντ ήταν ξεκάθαρος: «Βεβαίως και είναι στόχος ο τίτλος. Πολλοί περιμένουν για πολύ καιρό για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ή έστω, να το πετύχει κάποιος άλλος (σ.σ. εκτός από τον οσφπ). Η ομάδα μου είναι τόσο μεγάλη και έχει τόσο φανατικούς υποστηρικτές, ώστε περιμένουν τον τίτλο. Δεν θα συμβιβαστούμε με τη δεύτερη θέση σε καμία περίπτωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.