ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μια κατά τύχη «αποκάλυψη» για τον… Μαρινάκη!

Τι κάνει νιάου-νιάου στα πειραιώτικα κεραμίδια;

Μια κατά τύχη «αποκάλυψη» για τον... Μαρινάκη!

Η δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» Ελένη Καλογεροπούλου παίρνοντας τον λόγο για να κάνει ερώτηση στον πρωθυπουργό στη συνέντευξη Τύπου (Κυριακή στη ΔΕΘ) είπε: «Εμείς πάντως πήραμε κανάλι, ερώτηση παραλίγο να μην πάρουμε»…

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας την ρώτησε «ποιοι είσαστε εσείς», η κα. Καλογεροπούλου εμφανώς ξαφνιασμένη για την γκάφα που έκανε είπε «εμείς οι Πειραιώτες!!!»… Δηλαδή τι σχέση έχει η πολιτική συντάκτρια της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με το κανάλι που πήρε η εταιρία  ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του κ. Μαρινάκη; Το ρωτάμε διότι ο επικεφαλής του Ομίλου Γ. Κουρτάκης (που αγωνιούσε για τις άδειες στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας) έχει σύρει κόσμο και κοσμάκη στα δικαστήρια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τι κάνει νιάου-νιάου στα πειραιώτικα κεραμίδια;

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 513.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά η «αποκάλυψη» μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, εκτός κι αν η έμπειρη -κατά τα άλλα- δημοσιογράφος νιώθει «πειραιώτισσα» (σ.σ. εκεί στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας) και χάρηκε υπέρμετρα που η μία εκ των τεσσάρων αδειών κατέληξε στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zoogla.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.