ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει

Ομάδες με μικρότερο ειδικό βάρος από τον Παναθηναϊκό τα κατάφεραν μια χαρά εναντίον του Άγιαξ στο σπίτι τους.

Εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει

Ο Άγιαξ έρχεται ανεβασμένος ψυχολογικά στην Αθήνα μετά τις δύο κολλητές του νίκες στο πρωτάθλημα (απέναντι σε Φίτεσε, Ιγκλς), δεν παύει ν’ αποτελεί μυθικό κλαμπ του οποίου η φανέλα σκορπά δέος αν και τα τελευταία χρόνια την προβάρουν πιτσιρικάδες.

Το κλαμπ έχασε άδοξα το Τσάμπιονς Λιγκ, τον ΠΑΟΚ τον πέρασε επειδή στην Τούμπα ο Κλάους παρουσιάστηκε απελπιστικά άστοχος (ειδάλλως η τεσσάρα του Ροστόφ θα είχε σημειωθεί νωρίτερα) γι αυτό ο Παναθηναϊκός καλά θα κάνει να μην τους δώσει… θάρρος την Πέμπτη.

Οι αντίπαλοι δυσκολεύονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα εκτός Άμστερνταμ, παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχασαν από τη Φενέρ (0-1), έφεραν ισοπαλία με τη Μόλντε (1-1), δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τη Γιάμπλονετς (0-0), ηττήθηκαν από Σάλτσμπουργκ (3-0), Ντίνπρο (1-0), Στεάουα (2-0), Σπαρτάκ Μόσχας (3-0), γενικώς από τη σεζόν 2012-2013 δυσκολεύονται να επιβάλλουν τον ρυθμό τους σε μη γνώριμο γι αυτούς περιβάλλον.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.