Ποδόσφαιρο

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα

Επτά παίκτες έχουν προσφέρει τα δέκα γκολ της ομάδας.

Τα προηγούμενα χρόνια (μ’ εξαίρεση την πρώτη σεζόν του Αναστασίου που η ομάδα πήρε γκολ/ασίστ από τους χαφ της, κυρίως Ατζαγκούν, Αμπεντ, Πράνιτς) αν δεν τραβούσαν Μπεργκ, Καρέλης, Πέτριτς ο Παναθηναϊκός «μπλόκαρε», αδυνατώντας να βγάλει φάσεις.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, το τριφύλλι όχι μόνο παράγει συχνά όμορφες στιγμές είτε με ατομικές πρωτοβουλίες, είτε με συνεργασίες αλλά βλέπει πολλούς ποδοσφαιριστές του κοντά στο γκολ. Δέκα τέρματα έχουν σκοράρει εφτά (!) παίκτες, θα μπορούσαν να είναι και οκτώ αν ο επόπτης δεν ακύρωνε το πεντακάθαρο τέρμα του Τζάντο Μέστο στα χασομέρια του ημιχρόνου με τη Μπρόντμπι.

Μικρό κατόρθωμα δεν το λες που σε περίοδο… προετοιμασίας ο σύλλογος έχει πάρει σκορ από Ιμπάρμπο, Μολέδο, Μπεργκ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Ιβάνοφ, Λέτο. Η διάταξη του «Στράμα» κι η υψηλή ποιότητα επιτρέπουν στους πράσινους να σκοράρουν από όλες τις θέσεις.

Που να βρουν θέση στο βασικό σχήμα, Σαμπά-Μολέδο. Φαντάζεστε τι θα γίνετε στις στημένες μπάλες με δύο γύγαντες άνω του 1.90 «μπαστακωμένους» στην περιοχή, έχοντας κοντά Ιμπάρμπο, Λέτο, Μπεργκ που πλησιάζουν τα 190 εκατοστά;

Exit mobile version