ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε τι προπονητικό και με ποιους συμπαίκτες;

Διαθέτει ταλέντο ο Λάμπρου αλλά αναλογίστηκε τις συνθήκες μέσα στις οποίες αυτό θα κληθεί να λάμψει προσεχώς;

Σε τι προπονητικό και με ποιους συμπαίκτες;

Έβαλε γκολ με το καλημέρα ο Λάζαρος Λάμπρου, βοήθησε τον Ηρακλή ν’ αποσπάσει πόντο στη Λάρισα με τον παίκτη να λέει ότι πήγε στον «Γηραιό» επειδή στο τριφύλλι δεν θα έπαιζε ποτέ. Βέβαια από την ΠΑΕ προκύπτει πως ο μικρός αξίωνε χρήματα που δεν παίρνουν π.χ ο καταξιωμένος Κριστιάν Λεντέσμα ή ο Κρίστοφερ Σαμπά μ’ ένα σωρό «γαλόνια» σε δημοφιλείς λίγκες (αγγλική, ρώσικη, γερμανική).

Ο Λάμπρου δείχνει να έχει guts (η θράσος σύμφωνα με τους πολέμιούς του) κοστολογώντας τόσο ψηλά την αξία του, χωρίς ακόμα να έχει κλωτσήσει τόπι σ’ επίπεδο ανδρών. Τον περασμένο Δεκέμβρη δήλωνε γοητευμένος με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Στραματσόνι και βέβαιος ότι δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ θα μάθαινε πολλά.

Με τόσους παίκτες στη θέση του σίγουρα ο μικρός δεν θα έπαιρνε μεγάλη συμμετοχή φέτος (μόνο στο κύπελλο), έκρινε προτιμότερο για το μέλλον του ν’ ανέβει Θεσσαλονίκη όπου ο Ηρακλής θα του δώσει χρόνο να βελτιωθεί. Το θέμα είναι στο πλευρό ποιων συμπαικτών, σε τι εγκαταστάσεις και με ποιους προπονητές θα συμβούν όλα αυτά. Η εξέλιξη των περισσότερων σούπερ ταλέντων που ξεπήδησαν από την Παιανία δείχνουν ότι τα βιαστικά βήματα φέρνουν άλματα προς τα …πίσω σ ΄ ότι αφορά την ωρίμανση.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το να καθιερωθείς στον Παναθηναϊκό απαιτεί υπομονή, επιμονή, όμως αν παίξεις μπάλα σίγουρα θα ενδιαφερθούν για σένα ομάδες από τοπ λίγκες. Εδώ τον χειμώνα του 2013, με τον τριφύλλι να έχει ξεκινήσει από το μηδέν αδυνατώντας να νικήσει τον Πανιώνιο και τη Βέροια, οι σκάουτερ είχαν πάθει πλάκα με τον…Τριανταφυλλόπουλο, τον Λαγό, τον Ρισβάνη, ειδικά οι Γερμανοί τα …είδαν όλα με τον τελευταίο που είχε παίξει εξαιρετικά στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.