ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είδαμε και τους…άλλους

Τον Παναθηναϊκό κατηγορούν για αφελληνισμό αλλά κι οι βασικοί αντίπαλοι δεν πάνε πίσω

Είδαμε και τους…άλλους

Υπάρχει μερίδα οπαδών που έχει ενοχληθεί απ’ την έλλειψη ελληνικού στοιχείου στις αποστολές της ομάδας. Όμως κι οι βασικοί αντίπαλοι δεν τα πάνε καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε να παίξει με την Βέροια έχοντας μόνο τον Καπίνο μ’ ελληνικό διαβατήριο. Ο Μπέντο δεν τόλμησε να βάλει σ’ ένα πανεύκολο ματσάκι Μανθάτη, Ρέτσο που κατά τ’ άλλα πιστεύει μέχρι …παρεξηγήσεως. Μακάρι να εξελιχθούν τα παιδιά αλλά το ιστορικό του συλλόγου στο οποίο ανήκουν φανερώνει ότι ποτέ στην ιστορία του δεν νοιάστηκε να προωθήσει παίκτες του φυτωρίου του.

Χρειάστηκε να περάσουν 72 (!) χρόνια από την ίδρυσή τους για να νιώσει αναντικατάστατος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που απλώς εκμεταλλεύτηκε συγκυρίες (τραυματισμός Στρακόσια, τιμωρία Ράντου) για να μονιμοποιηθεί και ν’ αποχωρήσει μερικά χρόνια αργότερα μέσα στα…μπινελίκια αφού ο πύρινος κόσμος ποτέ δεν του συγχώρησε τα εφτά στο Τορίνο!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΑΕΚ την Κυριακή κατέβηκε με Ανέστη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Λαμπρόπουλο με τον τελευταίο ν’ αντικαθιστά τον Σιμόες, στα καλά του ο Πορτογάλος δεν κουνιέται από το βασικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ επίσης πλην Γλύκου, Κλάους, Τζαβέλλα δεν είχε Έλληνα στην 11άδα του. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε περισσότερους γηγενείς στο Κορωπί αλλά έχουμε πέσει και σ’ εποχές που οι (ελάχιστοι) κλασάτοι είναι απλησίαστοι οικονομικά, ενώ ουδείς από την φουρνιά του 2013 δεν έδειξε αντοχές σε βάθος χρόνου, μιας κι η σταθερότητα σε καταξιώνει σε σωματεία πρωταθλητισμού και μεγάλων απαιτήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.