ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Η Λεωφόρος ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολαστήριο!

Η κερκίδα δεν απογειώνεται από την ομάδα, αλλά πρέπει να συμβαίνει το αντίστροφο!

Η Λεωφόρος ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολαστήριο!

Ας το καταλάβουν όλοι όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα παλιό γήπεδο, αλλά μια από τις πιο “καυτές” έδρες στην Ευρώπη. Και δεν έχει κανείς το δικαίωμα αυτή την εικόνα να τη… χαλάσει. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, να είναι… μουγκός, επειδή η εμφάνιση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει.

Το διαπιστώσαμε και στο ματς με τον Αγιαξ. Ενώ τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά και ο κόσμος άφηνε τα… λαρύγγια του στα κάγκελα της Λεωφόρου, όλα άλλαξαν μετά την ισοφάριση. Κάτι η αγωνία και κάτι η κακή εμφάνιση, έκαναν την πλειοψηφία του κόσμου να χάσει τη λαλιά του και τους Ολλανδούς οπαδούς του Αγιαξ να ακούγονται (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) μέσα στη Λεωφόρο.

Επειδή μόλις άρχισε η χρονιά και επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν σε ποιο χώρο πηγαίνουν, ας πούμε κουβέντες καθαρές. Η κερκίδα, μάγκες, δεν απογειώνεται από την ομάδα. Η ομάδα πρέπει να απογειωθεί από την κερκίδα. Από εδώ και πέρα, ανάλογα φαινόμενα δεν πρέπει να παρατηρηθούν. Η Λεωφόρος ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Αλλάξτε, ορισμένοι, λοιπόν τροπάριο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ