ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τζέιμς: «Η εμπιστοσύνη του κόουτς με κάνει καλύτερο»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ταχύτητά του, την άμυνα του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Τζέιμς: «Η εμπιστοσύνη του κόουτς με κάνει καλύτερο»

Ο Αμερικανός κατάφερε με την εκρηκτικότητα του να εντυπωσιάσει τους θεατές του «Diamonds are forever» ενώ σημείωσε 13 πόντους 6 εκ αυτών με θεαματικά καρφώματα και ήταν εξίσου θεαματικός και στην άμυνα, με τα 4 κλεψίματα του. στη νίκη του Παναθηναικού Superfoods επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 78-68.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Στην πρώτη σου συμμετοχή στο ΟΑΚΑ, συγκέντρωσες τα βλέμματα του κόσμου με την απόδοσή σου, τι να περιμένουμε από εσένα φέτος; «Είμαι απλά ο εαυτός μου. Ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει να παίζω ακόμη καλύτερα. Ήταν απλά το πρώτο μου παιχνίδι, πρέπει να διορθώσω πολλά και να δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος.»

Είδαμε ταχύτητα στο παιχνίδι σου αλλά και στην ομάδα, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν είχε σε μεγάλο βαθμό πέρσι. «Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τρέχεις γιατί έτσι σκοράρεις ευκολότερα, δημιουργείς περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχεις καλάθι έτσι. Νομίζω ότι πρέπει να τρέχουμε πάνω-κάτω στο παρκέ και έχουμε τους παίκτες για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο.»

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την προηγούμενη σεζόν κερδίσατε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 στον δρόμο για το Final Four του Βερολίνου, τι διαφορές βλέπεις φέτος στην ομάδα; «Είμαστε πολύ περισσότερο αθλητικοί και γρήγοροι το μόνο βέβαιο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά του φετινού Παναθηναϊκού με εκείνον της προηγούμενης σεζόν.»

Είδαμε τον Παναθηναϊκό να παίζει πολύ καλή άμυνα απόψε, που οφείλεται αυτό; «Ο προπονητής μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας δείχνει εμπιστοσύνη στο να είμαστε ο εαυτός μας και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο αθλητικοί, περισσότερο σε εγρήγορση και αυτό βοηθά στην άμυνα μας. Απόψε είχαμε μια πολύ καλή άμυνα.»

Πέρσι είχες έρθει ως αντίπαλος φέτος έζησες την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ποιες οι εντυπώσεις σου; «Ήταν καλοί απόψε αλλά έχω δει καλύτερη ατμόσφαιρα από εκείνους συγκριτικά με την τελευταία φορά που ήρθα στο ΟΑΚΑ ως παίκτης της Λαμποράλ (γέλια). Είμαι ωστόσο ενθουσιασμένος που θα παίζω μπροστά σε τόσο φανατικούς και ενθουσιώδεις οπαδούς φέτος.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.