ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολύ ακριβό το τετραήμερο

Από την Πέμπτη ως την Κυριακή αν ο κόσμος ήθελε να πάει σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ έπρεπε να πληρώσει μίνιμουμ 80 ευρώ το κεφάλι!

Πολύ ακριβό το τετραήμερο

Εγινε θέμα η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες αλλά μην ξεχνάμε τι κλήθηκε να πληρώσει ο οπαδός τις προηγούμενες μέρες σε δύσκολους καιρούς.

O Αγιαξ την Πέμπτη, εκδήλωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη Παρασκευή και Σάββατο, Κυριακή ματς πρωταθλήματος, δηλαδή σε τέσσερις μέρες ήθελες περίπου ένα ογδοντάρι (μίνιμουμ για όσους δεν είναι «Σύμμαχοι»)  που μόνο εύκολα δεν βγαίνει από την τσέπη σε συνθήκες κρίσης.

Αλίμονο αν προσπαθήσουμε να ψέξουμε τον κόσμο ή να θεωρούμε ότι γύρισε την πλάτη στην ομάδα όταν 20 χρόνια τώρα παρά τα αμέτρητα «χαστούκια» που έχει δεχθεί το σωματείο οι φίλοι του αμέτρητες φορές έχουν παρευρεθεί μαζικά στην εξέδρα, παρότι «έκανε μπαμ» πως είτε διοικητικά, είτε αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό με σοβαρές πιθανότητες κατάκτησης τίτλων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.