ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οργή από Γκιστ! (Pic)

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την οργή του για τη δολοφονία του Τέρενς Κράτσερ από πυρά αστυνομικού, στην Οκλαχόμα.

Οργή από Γκιστ! (Pic)

Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ο άσος του Παναθηναϊκού Superfoods, εξέφρασε την οργή του, για τη δολοφονία ενός ακόμα έγχρωμου, από σφαίρες όπλου, αστυνομικού, στην Τάλσα της Οκλαχομα, στις ΗΠΑ.

«Αλλά όλοι λένε “Άντε γαμ**** Κόλιν Κάπερνικ”. Πόσοι ακόμη πρέπει να πεθάνουν πριν το “Έθνος Μας” συνειδητοποιήσει πως είναι σωστό ή Δίκαιο… Ανεξαρτήτως πόσο πιστό μπορεί να ‘ναι ένα σκυλί, αν το κλωτσήσεις αρκετά, θα σου δαγκώσει τον κώλο. #ΌνταςΜαύροςΣτηνΑμερική», ήταν το μήνυμα του Γκιστ, αναφερόμενος στον Κόλιν Κάπερνικ, τον έγχρωμο άσο των Σαν Φρανσίσκο 49ers, ο οποίος αρνήθηκε να σηκωθεί στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, ως ένδειξη συμπαράστασης, στη ρατσιστική συμπεριφορά, που βιώνουν πολλοί Αφροαμερικανοί.

Δείτε την ανάρτηση:

But everyone is screaming F*%# Colin Kaepernick.. How many more people need to die before "Our Nation" realizes this ain't right or Just… No matter how loyal a dog may be, if you kick it enough, it's gon bite yo ass back. #BeingBlackInAmerica

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.