ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίκτης ρυθμού ο Δομινικανός

Δεν βγήκαν τα σουτ στον Φελντέιν στα παιχνίδια με Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ αλλά μιλάμε για αθλητή με εξαιρετικό σουτ, που κοπιάζει στην άμυνα και ταιριάζει στα «θέλω» του προπονητή του.

Παίκτης ρυθμού ο Δομινικανός

Ο Τζέιμς Φελντέιν πέρασε απαρατήρητος στα φιλικά με Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ δείχνοντας ότι ακόμα θέλει το χρόνο του για να ρολάρει. Ο Δομινικανός είναι από τους καλύτερους σουτέρ που διαθέτει ο Εξάστερος μα όπως φάνηκε πέρσι με τον ερχομό του Ουίλιαμς χρειάζεται εντατικά μαθήματα για να συνηθίσει σε συμπληρωματικούς ρόλους.

OΦελντεινδεν ήταν εύστοχος στις προσπάθειες που πήρε στο τουρνουά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη  μα τον παίκτη δεν τον γνωρίσαμε πρόσφατα, τον τσεκάραμε ένα χρόνο τώρα και τον έχουμε δει να σκοράρει ακατάπαυστα με το που μπει στο πνεύμα των αγώνων. Πέρσι μόνο αυτόν διέθετες για ν’«ανοίξει» την άμυνα και μετά ν’ αναλάβει δράση ο Ραντούλιτσα με το ποστ παιχνίδι του. Σημασία δεν έχουν τα φιλικά, είδαμε τι έγινε πέρσι με τον Πάβλοβιτς να «πετάει» στα πρώτα παιχνίδια  κι απ’ το Νοέμβρη τον «ψάχναμε».

ΟΦελντέιν είναι παίκτης ρυθμού, με Παππά, Τζέιμς να παίρνουν αρκετές προσπάθειες ο δικός του  ρόλος περιορίζεται. Πέρσι κατά την άνοιξη παρουσίασε κάμψη στην απόδοσή του (συνέπεσε με τον ερχομό του Έλιοτ που με το καλημέρα άρχισε να σκοράρει «εικοσάρες», παίρνοντας αρκετές φορές τη μπάλα) μα ο προβληματισμός ξεχάστηκε στα πλέι οφ όπου ο Τζέιμς έκανε καλές εμφανίσεις, ειδικά απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διεθνής γκαρντ είναι ο μοναδικός αυθεντικός «μπόμπερ» που διαθέτει η ομάδαστους κοντούς (Παππάς, Τζέιμς επιδιώκουν το ένας μ΄ έναν) χωρίς μάλιστα να είναι ανάγκη να έχει την «σπυριάρα» πολύ ώρα στην κατοχή του, δεν τίθεται θέμα για την χρησιμότητά του αν και πολλοί θεωρούν ότι στη θέση του θα μπορούσε να έρθει ένας πόιντ που θα ξεκούραζε τον Καλάθη, ώστε να φύγει από τον Τζέιμς η υποχρέωση να κατεβάζει μπάλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.