ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνεχίζεται για 763η ημέρα η απεργία στο μετρό Θεσσαλονίκης

Χωρίς μετρό αναμένεται να παραμείνει για επτακοσιοστή εξηκοστή τρίτη ημέρα η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης που βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τις νέες απαιτήσεις της τρόικα.

Συνεχίζεται για 763η ημέρα η απεργία στο μετρό Θεσσαλονίκης

Εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα της 23ης Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία δύο σταθμοί του μετρό ήταν ανοικτοί στο κοινό.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του οργανισμού στην οδό Αλ. Παπαναστασίου και πορεία προς τη Διεύθυνση Έργου Μετρό Θεσσαλονίκης επί της 26ης Οκτωβρίου, με τους εργαζόμενους να δηλώνουν αποφασισμένοι να μην πιάσουν τιμόνι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Με δεδομένη τη συνέχιση της απεργίας και στα αστικά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, οι επιλογές μετακίνησης των πολιτών περιορίζονται αισθητά. Για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και δημιουργίας μποτιλιαρισμάτων, οι αρμόδιες αρχές καλούν το κοινό να αποφεύγει τη χρήση ΙΧ ή εναλλακτικά να χρησιμοποιεί την υποθαλάσσια αρτηρία που ενώνει τη Δυτική Είσοδο της πόλης με τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, στην οποία τονίζεται πως ο αγώνας των εργαζομένων στην εποχή της λυκοσυμμαχίας της τρόικας και του κεφαλαίου δεν τελειώνει ποτέ. Πάντως, στην ανακοίνωση σημειώνεται η αντίθεση του ΚΚΕ στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο χαρακτηρίζει ως «τούνελ του ευρωμονόδρομου» ενώ καλεί το λαό να «αφήσει τις ράγες του μετρό και να μπει στις ράγες του αγώνα».

Πηγή: www.tokoulouri.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.