ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει λύση για τα μπακ…

Με τις απουσίες των Μέστο και Χουλτ, αλλά και αυτή του Γουακάσο, ο Αντρέα Στραματσόνι ψάχνει να βρει λύσεις για τα άκρα της άμυνας, ενόψει Θέλτα.

Ψάχνει λύση για τα μπακ…

Η ξαφνική… απουσία του Τζιαντομένικο Μέστο, σε συνδυασμό με αυτή του Νίκλας Χουλτ, αφήνουν τον Στραματσόνι χωρίς…μπακ, αφού με δεδομένη και την απουσία λόγω τιμωρίας, του Μουμπάρακ Γουακάσο, ο Ιταλός τεχνικός ψάχνει να βρει λύση για το ποιους θα παρατάξει στα άκρα.

Ο Κουλιμπαλί και το ερωτηματικό…

Το ένα άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί το ποιος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην απέναντι πλευρά.

Η μία σκέψη, μπορεί να είναι η τοποθέτηση του Κάρλος Ζέκα (έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ως δεξιός μπακ επί Αναστασίου), κάτι που όμως θα αποτελέσει ρίσκο, καθώς δύσκολα κάποιος άλλος παίκτης της ομάδας θα μπορέσει να δώσει τα τρεξίματα στο κέντρο.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιο… λογική επιλογή θα ήταν η χρησιμοποίηση του Χουχούμη στα αριστερά και του Κουλιμπαλί στα δεξιά, ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο φαντάζει δύσκολο, καθώς ο νεαρός μπακ-χαφ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη η χρησιμοποίησή του, σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Νίκο Μαρινάκη (ο οποίος θα μπορούσε να παίξει δεξιά).

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει  στη δεξιά πλευρά, είναι ο Νούνο Ρέις, όμως ο πορτογάλος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Παναθηναϊκού, για τα ματς των ομίλων του Europa League.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί αριστερά ο Κουλιμπαλί και η δεξιά πλευρά να καλυφθεί είτε από Ζέκα, είτε από Κουτρουμπή (δεν έχει παίξει ποτέ), αλλά και η αλλαγή σχήματος (3-6-1), χωρίς «καθαρά» μπακ.

Σε κάθε περίπτωση, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, για το πώς θα προτιμήσει να… κινηθεί ο Αντρέα Στραματσόνι, σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και συνάμα κομβικό για το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.