ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα σκάνδαλα με βίντεο στην Αγγλία – Εμπλέκονται Χάσελμπαϊνκ και Τσελίνο! (vids)

Νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από την Daily Telegraph αποκαλύπτουν κρυφές συναλλαγές του προπονητή της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ και του ιδιοκτήτη της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, αναφορικά με μεταγραφικά ζητήματα.

Νέα σκάνδαλα με βίντεο στην Αγγλία – Εμπλέκονται Χάσελμπαϊνκ και Τσελίνο! (vids)

Μετά τον Σαμ Άλαρνταϊς και το βίντεο που του κόστισε τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας, δύο νέα βίντεο της Daily Telegraph έρχονται στη δημοσιότητα για να δώσουν συνέχεια στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο με την ιδιοκτησία πλευρών από τρίτη πλευρά.

Στο πρώτο βίντεo ο τεχνικός της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ προσεγγίζεται από καμουφλαρισμένη ρεπόρτερ της εφημερίδας, η οποία παριστάνει εκπρόσωπο επενδυτικού ομίλου της Άπω Ανατολής.

Δείτε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.