ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Έχουμε τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρωλίγκα»

Στην καθιερωμένη ημέρα Τύπου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο Τζειμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας, αλλά και για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντιδη.

Φελντέιν: «Έχουμε τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρωλίγκα»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Μια ακόμη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods πως σου φαίνεται το νέο ρόστερ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και που είμαι στην ομάδα. Έχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες φέτος και θα είναι μια νέα και διαφορετική χρονιά για τον καθένα μας. Πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού μας και να παίξουμε ως σύνολο, στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιες οι διαφορές του φετινού Παναθηναϊκού Superfoods συγκριτικά με πέρσι;

«Ακόμη είναι νωρίς να το προσδιορίσω, ωστόσο η φιλοσοφία του κόουτς είναι η άμυνά μας πρώτα και έπειτα η επίθεση και αυτό πρέπει να κάνουμε. Να παίζουμε καλή άμυνα σαν ομάδα και η επίθεση θα επακολουθήσει Επίσης είμαστε μια γρήγορη ομάδα με πολλούς αθλητικούς παίκτες. Έχουμε τους πιο γρήγορους παίκτες στην Ευρωλίγκα και τους καλύτερους ψηλούς.

Μπορούμε λοιπόν στην επίθεση να τρέξουμε τον αντίπαλο, αλλά και να χαμηλώσουμε τον ρυθμό και να πασάρουμε στους ψηλούς μας στο ποστ. Όποτε το βασικότερο χαρακτηριστικό της ομάδας φέτος θα είναι μια ισορροπία μεταξύ γρήγορου-αργού παιχνιδιού».

Φέτος δεν θα υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ρόστερ της ομάδας, θα επηρεάσει αυτό τον Παναθηναϊκό Superfoods;

«Ελπίζω πως όχι. Γνωρίζαμε πως θα σταματήσει την καριέρα του δεν το θέλαμε, αλλά έπραξε το καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του. Πρέπει να προχωρήσουμε, ελπίζω να έρχεται στο γήπεδο να μας υποστηρίξει όπως ήρθε στην χθεσινή μας προπόνηση. Νιώσαμε πολύ καλά που τον είδαμε και του μιλήσαμε. Πιστεύω πως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα την φετινή σεζόν και έτσι δεν θα νιώθουμε ότι τον χάσαμε από κομμάτι της ομάδας».

Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό, μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή φέτος;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν θέλω να το γρουσουζέψω (γέλια)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.