ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Να δίνει το μπάσκετ, χαρά στον κόσμο»

Στο γεγονός πως το μπάσκετ μπορεί να αποτελεί το… αποκούμπι του κόσμου, μέσα στα προβλήματα που έχει, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Πεδουλάκης: «Να δίνει το μπάσκετ, χαρά στον κόσμο»

Όσα είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Basket League μπαίνουν άνθρωποι που με σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κρατήσουν τις ομάδες «ζωντανές» με… υγιή τρόπο.

Περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία και την οικονομία, αλλά νομίζω πως και πάλι θα τα καταφέρουμε. Πρώτα απ’ όλα γιατί υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ, υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και γίνεται σοβαρή δουλειά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο και να ξεχνά τα προβλήματα που έχει. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.