Ποδόσφαιρο

Ένας ηγέτης για τον Παναθηναϊκό…

Ο Κριστιάν Λεντέσμα αποτελεί μια… πανέξυπνη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι το κεντρικό «γρανάζι» της «πράσινης» μηχανής, που με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει, κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Θέλτα, παρά το γεγονός, πως για περίπου 70 λεπτά την είχε ρίξει στα σχοινιά… έχει να κρατήσει πάρα πολλά θετικά, ενόψει της συνέχειας, ιδίως στην Ελλάδα.

Ο Λεντέσμα, ενδεχομένως πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, μέχρι τώρα, αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας στη μεσαία γραμμή, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο, η εμπειρία και το μυαλό, μπορούν να υπερκεράσουν τα κουρασμένα πόδια και την ηλικία.

Ναι ο Αργεντινός δεν είναι πρώτο νιάτο. Ναι βρίσκεται στη «δύση» της καριέρας του, αλλά η ποιότητά του, φτάνει και περισσεύει για τον Παναθηναϊκό.

Στο «Μπαλαΐδος» χθες, είδαμε γιατί πήρε τον Λεντέσμα το «τριφύλλι». Εξαιρετικός στο χώρο του κέντρου, έδινε το ρυθμό, έπαιζε μόνο κάθετα την μπάλα, είχε σίγουρες μεταβιβάσεις, καθοδηγούσε την ομάδα, ενώ και ανασταλτικά, πραγματοποίησε δύο-τρία κομβικά κοψίματα στο κέντρο. Ήταν με διαφορά ο κορυφαίος των «πράσινων», αποδεικνύοντας πως αποτελεί λίρα… εκατό για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Exit mobile version