ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «κρυφό χαρτί» που λέγεται Σίνγκλετον…

Ο Κρις Σίνγκλετον δε θα αποτελέσει το… alter ego του Στέφαν Λάσμε ή οποιοδήποτε αθλητικού ψηλού, αλλά θα εισάγει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, διαφορετικά χαρακτηριστικά, από αυτά των «προκατόχων» του.

Το «κρυφό χαρτί» που λέγεται Σίνγκλετον…

Ο Αμερικανός άσος, μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση συνθέτουν τη γραμμή των… πολύ ψηλών του Παναθηναϊκού, στη θέση «πέντε». Ο Σίνγκλετον διαθέτει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ όλους τους ψηλούς που είχε το «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι τόσο αθλητικός όσο ο Λάσμε, είναι πολύ πιο γρήγορος, αλλά λιγότερο «τεχνικός» από τον Μαυροκεφαλίδη, ενώ διαθέτει εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Ο Αμερικανός, για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλά, όσον αφορά τις… αντοχές του, λόγω του ότι πάει non-stop και όσον αφορά το πώς θα μπορέσει να μαρκάρει πιο «βαριά» πεντάρια που παίζουν με πλάτη, συγκεντρώνει σχεδόν όλα τα θετικά χαρακτηριστικά, για ένα σύγχρονο ψηλό.

Έχοντας όπλο το τρίποντο, αλλά και το γεγονός πως ξέρει μπάσκετ… ο Σίνγκλετον μπορεί να μη δίνει την εικόνα του σέντερ που θα καθαρίζει τα πάντα στο πέρασμά του, δίνει όμως απλόχερα στον προπονητή του, τη δυνατότητα να παίξει διαφορετικό μπάσκετ, κατά συνθήκη και αντίπαλο. Η πεμτουσία… του, είναι το γεγονός πως είναι εξίσου καλός σε άμυνα και επίθεση, πράγμα που δε βρίσκεις εύκολα και αν το βρεις, πρέπει να το πληρώσεις πολύ…

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κάκιστη εικόνα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί στοιχείο… ανησυχίας, είναι λογικό ακόμα και αυτός να έχει σκαμπανεβάσματα, εντούτοις η χρησιμότητά του θα φανεί στα δύσκολα.

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτελεί μεγάλο… στοίχημα, αφού αν καταφέρει να παραμείνει στα υψηλά standards της περσινής περιόδου, θα συνθέσει με τον Γιάννη Μπουρούση, μια front line, που θα διαθέτει χαρακτηριστικά (τόσα πολλά μαζί), που δύσκολα θα μπορεί να βρει κανείς σε άλλη ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.