ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

«Μαγεία» Βιγιαφάνιες

Με τον Αργεντινό να δίνει ασσίστ στον Ρινάλντι(58') και να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ(63) ,ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 στο εκτός έδρας φιλικό απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ξεχώρισαν από τους Νέους οι Χατζηγιοβάννης -Αγγελόπουλος.

«Μαγεία» Βιγιαφάνιες

Ο Αντρέα Στραματσόνι στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Πανελευσινιακό παρέταξε την ομάδα με 3 σέντερ μπακ. Με μία «πειραματική» ενδεκάδα ο Ιταλός θέλησε να δει ορισμένους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Πιο συγκεκριμένα, Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 3-5-2 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Μολέντο δεξί στόπερ, τον Ιβανόφ αριστερό και τον Σάμπα στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ήταν ο Μαρινάκης και αριστερά ο Χουχούμης σε ρόλο μπακ χαφ και η τριάδα στα χαφ αποτελούταν από τους Κουτρουμπη, Μπουζούκη και Βιγιαφάνιες ενώ την επιθετική γραμμή συμπλήρωναν οι Ρινάλντι, Βλαχοδήμος.

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Ρινάλντι σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Αγριμάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 6ο λεπτό οι «πράσινοι» εχασαν νέα ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο να σουτάρει και η μπάλα να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα του Πανευλευσινιακού.

Το ίδιο σκηνικό συνέβη και λίγα λεπτά αργότερα ,με το σουτ του Βλαχοδήμου να διώχνει σε κόρνερ ο Αγριμάκης. Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανελυσινιακός απείλησε τους «πράσινους», με τον Σταματάκη να σουτάρει αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κάνει ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρνε να ανοίξει στο σκορ. Την μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο όμως έχασε ο Ρινάλντι στο 35ο λεπτό.  Οι «πράσινοι» κέρδισαν το πέναλτι, μετά από χέρι του Ρόκα, αλλά ο Ριναλντι έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι ότι δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός, το πέτυχε στο 45ο λεπτό ο Πανελευσινιακός.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ταμπάκη, μετά από πανέμορφη ενέργεια του Σταματάκη. Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο για το «τριφύλλι».

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε 2 αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Αγγελόπουλος και Χατζηγιοβάννης πήραν την θέση τον Μολέδο και Μπούζουκη. Οι «πράσινοι» είχαν και πάλι την κατοχή της μπάλας. Στο 50ο λεπτό ο Χατζηγιοβάννης εξαπέλυσε ένα σουτ από μακριά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Αγριμάκη.

Οι «πράσινοι» πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο. Έτσι στο 58ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με τον Ρινάλντι να πλασάρει σωστά, μετά την εκπληκτική πάσα του Βιγιαφάνιες. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε το 1-2, με καταπληκτική ενέργεια.

Στο 70’ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιβανόφ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα όμως εκεί όπου ο Στεργιώτης δεν δυσκολεύτηκε να την μπλοκάρει. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κι ‘άλλο με τον Αντρέα Στραματσόνι να δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν και σε άλλους παίκτες από την Ακαδημία καθώς πέρασε και τους Πίσπα, Μαυρομάτη και Παπανικολάου και Σερβιλάκη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, κάτι που τελικά πλήρωσε.Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον  Σαμπατάκο, ο Ναούμ άνελαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή παρουσία από τους μικρούς Χατζηγιοβάννη και Αγγελόπουλο, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Βιγιαφάνιες.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ