ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα και δεύτερη θέση στο τουρνουά ΣΕΔΥ

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 9-6 από την Βουλιαγμένη κι έτσι τερμάτισε δεύτερη στο τουρνουά ΣΕΔΥ.

Ήττα και δεύτερη θέση στο τουρνουά ΣΕΔΥ

Στα χέρια της Βουλιαγμένης κατέληξε η κορυφή του δυνατού τουρνουά του ΣΕΔΥ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό του τουρνουά αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η συνέχει όμως δεν ήταν ανάλογη, το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό πίσω στο σκορ με 5-4.

Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιδράσει και ηττήθηκε με 9-6.

Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός 9-6 Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 3-2, 1-0. Βουλιαγμένη (Λούδης): Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Τίγκας 2, Σολανάκης 3 Παναθηναϊκός (Λοράντος): Λίντχουτ 1, Βάσιτς 3, Δερμιτζάκης 1, Καπετανάκης 1. ?

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.