ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Μπορούμε και καλύτερα»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Προμηθέα, αλλά σύμφωνα με τον Κρις Σίνγκλετον, η ομάδα μπορεί να παίξει και καλύτερα.

Σίνγκλετον: «Μπορούμε και καλύτερα»

Παράλληλα ο Αμερικανός άσος, αναφέρθηκε και στην απουσία του Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Όσα ειπε ο Κρις Σίνγκλετον:

Για το ματς: 

«Βγήκαμε στο παρκέ πολύ καλύτερα από ότι κάναμε στο Κύπελλο. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ. Καθαρίσαμε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

Για την έλλειψη ρυθμού και τον Τζέιμς:

«Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς, είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα. Θα πρέπει να βρεθούμε μέσα στο παρκέ, να εξασκηθούμε μέσα από τα παιχνίδια και να γνωριστούμε καλύτερα. Το να χάσουμε τον Μάικ ήταν σίγουρα στενάχωρο, αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό και να προχωρήσουμε. Έχουμε παίκτες που τώρα θα πρέπει να κάνουν το βήμα και να δώσουνε περισσότερα».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.