ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ξεχάστε τη Σταντάρ, σκεφτείτε την πρωτιά»

Ο Στραματσόνι είχε αλλεπάλληλα τετ α τετ με τους παίκτες και τους τόνισε τη σημασία του αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή στη Λεωφόρο

«Ξεχάστε τη Σταντάρ, σκεφτείτε την πρωτιά»

Να ξεχάσουν τη Σταντάρ Λιέγης και να επικεντρωθούν μόνο στο ματς με την Ξάνθη ζήτησε από τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής είχε αλλεπάλληλα  τετ α τετ με τους παίκτες του την Πέμπτη και τους τόνιζε την αναγκαιότητα να έρθει η νίκη απέναντι στους Ακρίτες και να διατηρηθεί η πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρέπει να νικήσουμε, να κάνουμε τη δουλειά μας και από Δευτέρα, θα ασχοληθούμε με τη Σταντάρ και με το Europa League. Να προσέξουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως», ήταν μερικά από τα λόγια του Στραματσόνι στους ποδοσφαιριστές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.