ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνέντευξη Καλάθη: «Είμαι έτοιμος ως αρχηγός, βήμα-βήμα για το Final-4»

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται απόψε στη μάχη της νέας Euroleague και ο αρχηγός Νικ Καλάθης μιλάει στο SDNA για την ευθύνη του στη... μετά Διαμαντίδη εποχή και τη συνταγή της επιστροφής σε Final-4.

Συνέντευξη Καλάθη: «Είμαι έτοιμος ως αρχηγός, βήμα-βήμα για το Final-4»

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός Superfoods ρίχνεται στη μάχη της νέας Euroleague, με την αναμέτρηση απέναντι στην Ζαλγκίρις, την Παρασκευή (14/10, 21:15) στο ΟΑΚΑ και επιζητά το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στη διοργάνωση.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, ο Νικ Καλάθης κάνει το… τζάμπολ των «πράσινων» μιλώντας στο SDNA για τη νέα ευρωπαϊκή σεζόν, όπου οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης στοχεύουν στην επιστροφή στο Final-4, για πρώτη φορά μετά το 2012.

Ο νέος αρχηγός της ομάδας δηλώνει έτοιμος για τα… καθήκοντα που παρέλαβε από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και επισημαίνει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ταιριάξει τα νέα κομμάτια του παζλ του έμψυχου δυναμικού και να βαδίσει βήμα-βήμα προς το μεγάλο στόχο…

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.