ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

«Ετσι θα νικήσουμε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Ζαλγκίρις με 84-76 στην πρεμιέρα των πράσινων στην Ευρωλίγκα, το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και για το κενό του Μαικ Τζειμς.

«Ετσι θα νικήσουμε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ποιες οι εντυπώσεις σου από το πρώτο παιχνίδι ευρωλιγκας με τη φανελα του Παναθηναϊκού Superfoods;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε για να μην τα εκμεταλλευτούν οι επόμενες ομαδες όπως η Ζαλγκίρις απόψε. Σε τελική ανάλυση όλα οδηγούν στην άμυνα μας και αυτό πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο μας παιχνίδι.

Στη τρίτη περίοδο δεχθηκατε 22 πόντους τι συνέβη;

Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες απλά δεν πετυχαμε καλάθι. Είναι πολύ καλή ομάδα όπως το ίδιο ισχύει για κάθε ομάδα της ευρωλίγκας. Απλά πέτυχαν κάποια καλάθια και αυτό ήταν όλο.

Πλέον έχετε δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα.

Ανυπομονουμε γι αυτά τα παιχνίδια και κυρίως για το ντέρμπι της Δευτέρας. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι σε εκρηκτική ατμόσφαιρα ίδια με αυτή που δημιουργούν οι δικοί μας οπαδοί στην έδρα μας. Ξέρω για την αντιπαλότητα των δύο ομάδων, έχω μάθει για το κλίμα που δημιουργείται στο ΣΕΦ και οι δύο ομάδες ειναι πολύ καλές και θα μάχονται για το πρωτάθλημα φέτος και το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι δύσκολο. Θα παμε πρώτα στην έδρα τους και ανυπομονω γι’αυτό. Ωστόσο, μας ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι και έπειτα αυτό με την ΤΣΣΚΑ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο πιστεύεις πως θα ειναι το σημείο κλειδί για τον Παναθηναϊκό Superfoods για να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ;

Ξερουμε τον αντίπαλο μας και πώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε πάρει οδηγίες ακόμη γι αυτό το παιχνίδι από το scouting report. Ξέρουμε πως πρέπει να βοηθάμε αμυντικά όσον αφορά τον Σπανουλη. Απόψε στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αυτό το είδαν στον Πειραια και πρέπει να το διορθώσουμε στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Πόσο σημαντική ήταν η απώλεια του Μαικ Τζειμς απόψε;

Το είδατε ειδικά στην επίθεση μας. Μας έλειψε η ταχύτητα του και ο τρόπος που επηρεάζει το παιχνίδι μας. Πιστεύω όμως πώς έχουμε παίκτες να καλύψουμε το κενό και ανυπομονω για την ημέρα που ο καλός μου φίλος θα επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.