Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Δεν είναι έτοιμες οι ομάδες»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV, αναφέρθηκε στο ντέρμπι των «αιωνίων», τονίζοντας πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη.

Ο «Άρτζι», επίσης αναφέρθηκε και στο μπάσκετ που όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει, αλλά και την αχαρτογράφητη… φετινή Ευρωλίγκα.

Όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην κάμερα του OTE TV:

«Είναι λογικό να μην είναι έτοιμες οι ομάδες. Εμείς είμαστε καινούργια ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει χρόνια τη βάση του. Με τον χρόνο δεν τα έβαλε κανείς. Μέσα από τέτοια δυνατά ματς θα βρούμε ρυθμό. Το μπάσκετ έχει πάει σε μεγάλη αθλητικότητα. Το έκανε ο Παναθηναϊκός από το ’12. Είχε αθλητικούς ψηλούς. Το μπάσκετ κάθε πενταετία αλλάζει και βγάζει κάποιους παίκτες έξω. Πάμε σε αθλητικότητα. Θα υποχρεωθεί η Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα να βάλει τα 3”. Η Euroleague είναι αχαρτογράφητη σε σχέση με πέρυσι. Πολλά παιχνίδια, συνθήκες στα ταξίδια, αποκατάσταση, υγεία…».

Για τις πρωτοβουλίες των Δημήτρη Διαμαντίδη – Βασίλη Σπανούλη και τις περσινές εικόνες των τελικών, είπε:

«Η κρίση φέρνει ωριμότητα σε όλα τα επίπεδα. Και η κοινωνία και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει σκληρές καταστάσεις. Η ευδαιμονία φέρνει χαλαρότητα».

Exit mobile version