ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στραματσόνι στους παίκτες

«Πεινασμένοι ξανά, αλλιώς έχει πάγκο και… εξέδρα!»

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέβασε για πρώτη φορά φέτος τους... τόνους λέγοντας στους παίκτες του ότι όποιος δεν «σκίζεται» στο γήπεδο θα βρίσκεται στον πάγκο ή στην εξέδρα!

«Πεινασμένοι ξανά, αλλιώς έχει πάγκο και… εξέδρα!»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων και τους τα έχωσε για τη νοοτροπία ορισμένων παικτών που έχουν χάσει την «πείνα» τους και έχουν λάθος συμπεριφορές. Ο Ιταλός είναι έξαλλος με την συμπεριφορά κάποιων παικτών και γι’ αυτό ξεκαθάρισε σ’ όλους σήμερα ότι όποιος δεν «ματώνει» την φανέλα, απλά δεν θα παίζει.

Αναλυτικά η ομιλία του Ιταλού:

«Ορισμένοι νομίζετε ότι μπορεί να γίνετε πρωταθλητές δίχως να είστε «πεινασμένοι» στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο των αγώνων μέχρι το τέλος τους.

Νομίζετε μάλλον ότι υπάρχει και άλλος δρόμος… Σας πληροφορώ λοιπόν ότι κάνετε τεράστιο λάθος! Κι όσοι δεν το έχετε κατανοήσει θα βρίσκεστε αρχικά μαζί μου στον πάγκο και στη συνέχεια στην εξέδρα…

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιμένω άμεσα να επανέλθει απ΄ όλους η «πείνα» που είχαμε στα προηγούμενα ματς της σεζόν, η σκληράδα μας, το πάθος μας. Τώρα αμέσως. Από τα δύο επόμενα ματς που έχουμε μπροστά μας. Μόνο έτσι γίνονται σπουδαίες οι ομάδες και το ξέρετε άλλωστε διότι το δείξαμε στα ματς πριν από την Ξάνθη. Δεν θα ανεχτώ ξανά ο αντίπαλος να είναι περισσότερο «πεινασμένος» από εμάς. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. περιμένω να δω την αντίδρασή σας ξεκινώντας στο ματς με τη Σταντάρ…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.