ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Για τη θέση του τερματοφύλακα

Σορεντίνο και Οτσόα έχουν προταθεί

Στην αγορά για τερματοφύλακα βγαίνει ο Παναθηναϊκός με τους Στέφανο Σορεντίνο και Γκιγέρμο Οτσόα να έχουν προταθεί στο «τριφύλλι».

Σορεντίνο και Οτσόα έχουν προταθεί

Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τα πρώτα ονόματα που κάνουν την εμφάνιση τους, είναι αυτά των Στέφανο Σορεντίνο και Γκιγέρμο Οτσόα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει ένα δυνατό «ανταγωνιστή» απέναντι στον Λουκ Στιλ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης βρίσκεται πλέον κοντά στο φινάλε της καριέρας του.

Ο Ιταλός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν την ξένη αγορά και οι Στέφανο Σορεντίνο και Γκιγέρμο Οτσόα έχουν ήδη προταθεί στους «πράσινους», όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σορεντίνο είναι γνωστός από το πέρασμα του από την ΑΕΚ, ενώ ο Οτσόα αγωνίζεται για λογαριασμό της Γρανάδα, ως δανεικός από την Μάλαγα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.