ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Έπαιξαν… ξύλο Μέστο και Λουντ

Τα… παρασκήνια από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το αυριανό ματς. Η προσπάθεια να ζεσταθούν οι παίκτες, οι πλάκες του Ιμπάρμπο στον Μούτσι και ο συνηθισμένος Εμποκού

Έπαιξαν… ξύλο Μέστο και Λουντ

Το κρύο στη Λιέγη είναι τσουχτερό. Αν σταθείς ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα, αρχίζει να διαπερνά όλο σου το κορμί και να σε κάνει να τρέμεις. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σταντάρ Λιέγης. Και έψαξαν τρόπους για να ζεσταθούν, πριν ξεκινήσει η προπόνησή τους.

Μάλιστα, οι Τζιαντομένικο Μέστο και Ρόμπιν Λουντ το… έριξαν στο ξύλο. Άρχισαν να κουνιούνται σαν πυγμάχοι και να προσπαθεί ο ένας να ρίξει μπουνιά στον άλλον, χωρίς φυσικά να τον πετύχει. Μάλιστα, ο Ιταλός έδειχνε και κάποιες συγκεκριμένες λαβές στον Λουντ, δείχνοντας πως το… έχει το άθλημα. Στην παρέα τους προστέθηκε λίγο αργότερα και ο Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει κινήσεις βγαλμένες από τους… καλύτερους μποξέρς.

Η πλάκα του Ιμπάρμπο στον Μούτσι

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι γνωστό πειραχτήρι και το έχει αποδείξει από το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Κολομβιανός επιθετικός μόλις βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, με σκούφο και γάντια για το κρύο, ξεκίνησε να κάνει… προσποιήσεις σαν να έχει αντίπαλο απέναντι του και να προσπαθεί να τον ντριπλάρει, ενώ ήταν ο πρώτος που έτρεξε να πάρει μπάλα. Ο συνεργάτης του Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, του φώναξε να προσέχει για να μην τραυματιστεί δίχως ζέσταμα, με τον Κολομβιανό να πιάνει εκείνη τη στιγμή τον δικέφαλο μηριαίο στο δεξί του πόδι και να κάνει πως κουτσαίνει. Στη συνέχεια και αφού πήρε τη μπάλα, έτρεξε μέχρι τον Μούτσι για να του… αποδείξει πως δεν παθαίνει τίποτα.

Συνηθισμένος ο Εμποκού

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ήρθε σε μια πόλη και ένα γήπεδο που τα έχει συνηθίσει, αφού αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός είδε τον Ιμπάρμπο να κρυώνει και γελούσε, δείχνοντας του πως ο ίδιος νιώθει πολύ άνετα, αν και δεν παρέλειψε και εκείνος να φορέσει σκουφάκι για να καλυφθεί από το τσουχτερό κρύο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ