Ποδόσφαιρο

Πικρός «πράσινος» Οκτώβριος…

Πικρή «γεύση» έχει αφήσει ο μήνας που διανύουμε στους «πράσινους» καθώς μετρούν μια μόλις νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Γεμάτος «αναποδιές» είναι ο Οκτώβριος για τον Παναθηναϊκό, καθώς κατά τη διάρκεια του οι «πράσινοι» έχουν πανηγυρίσει μόλις μια νίκη σε τέσσερις αγώνες!

Παρά το γεγονός πως στην πρώτη Κυριακή του μήνα (2/10) τα πράγματα έδειχναν πως είχαν άλλη τροπή, με τους παίκτες του Στραματσόνι να επικρατούν άνετα του Αστέρα Τρίπολης (3-1) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων (16/10) ακολούθησε το «στραβοπάτημα» απέναντι στην Ξάνθη (1-2) ενώ έπειτα το ατυχές αποτέλεσμα της Λιέγης (2-2) απέναντι στη Σταντάρ (20/10) και η δεύτερη απρόσμενη γκέλα στη Βέροια (1-1) παρέτειναν το άσχημο σερί της ομάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν μια τελευταία ευκαιρία ώστε να «γλυκάνουν» τις εντυπώσεις από τον «άσχημο» Οκτώβρη με νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης (27/10) κόντρα στον Ηρακλή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μια νίκη η οποία είναι επιβεβλημένη ώστε να δώσει θάρρος στον σύλλογο, ενόψει του απαιτητικού (αγωνιστικά) Νοεμβρίου.

Exit mobile version