ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Νίκολς: «Ακόμα καλύτεροι με Πασκουάλ»

Ο Ντιμίτρι Νίκολς μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την από εδώ και πέρα πορεία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη και για την εποχή Πασκουάλ.

Νίκολς: «Ακόμα καλύτεροι με Πασκουάλ»

Ο Ντιμίτρι Νίκολς μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την ενέργεια που έδειξε στο παρκέ το τριφύλλι στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού της αλλά και για την αλλαγή προπονητή.

Ο Αμερικανός σημείωσε έξι πόντους στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 70-59 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έτσι οι πράσινοι μετρούν πλέον 3-1 νίκες σε τέσσερις αγώνες

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ακόμη μια σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό Superfoods που το οφείλεις;

«Ήταν μια σπουδαία ομαδική δουλειά η αποψινή νίκη, παίξαμε πολύ καλά ωστόσο είχαμε μερικά καλά αλλά και άσχημα κομμάτια στο παιχνίδι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι καλύτερα από την διαφορά των 11 πόντων. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι να παίζουμε για την διαφορά στο σκορ κάτι πολύ σημαντικό και να προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε.»

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τέταρτη περίοδο φάνηκε ότι η ομάδα κατέρρευσε από την κούραση τι συνέβη;

«Ήταν απλά έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε και να ελέγχουμε για 40 λεπτά παιχνιδιού. Όταν είμαστε μπροστά στο σκορ χαλαρώσαμε και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Ευρωλίγκα έχει πολύ καλές ομάδες φέτος που δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ποτέ στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε από αυτό και να το αλλάξουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.»

Είχατε δύο δύσκολα παιχνίδια σε τρεις ημέρες και παρόλα αυτά δείξατε τρομερή ενέργεια στο παρκέ με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν. Έχουμε πολύ καλό ιατρικό προσωπικό που μας φροντίζει με τον καλύτερο πιθανό τρόπο και εμείς σαν παίκτες διατηρούμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλό βαθμό. Αυτή είναι η δουλειά μας όμως, να βγαίνουμε στο παρκέ να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής μας. Αλλά επαναλαμβάνω, μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν.»

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον νέο προπονητή τι διαφορές βλέπεις πλέον στην ομάδα με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο;

«Είμαι ευχαριστημένος που κερδίζουμε και που όλοι γινόμαστε καλύτεροι και «δενόμαστε» σαν ομάδα. Όλα καλά μέχρι τώρα, παίζουμε καλά και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα κάτι που θα αποδειχθεί και με την πάροδο του χρόνου.»

Πλέον έχετε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές, μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το 4-1 στις νίκες;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα τους. Θα ακούσουμε όσα μας προτείνει ο προπονητής μας και θα μας προετοιμάσει κατάλληλα γι αυτό το ματς και ελπίζω να πάρουμε ακόμη μια νίκη.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.