ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σημάδι… rotation

Λούντζης, Χαραλαμπόπουλος και Μποχωρίδης, κάνουν ζέσταμα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Κύμη, σε ένα ματς που ενδεχομένως πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Σημάδι… rotation

Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με την Εφές στην Πόλη και με την κόπωση από την πρώτη «διπλή» αγωνιστική της Ευρωλίγκας (Μπάμπεργκ-Ερυθρός Αστέρας) να… περισσεύει, ο Τσάβι Πασκουάλ ενδεχομένως να έχει στο μυαλό του ένα ευρύ rotation, στο σημερινό ματς με την Κύμη.

Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκονται στο παρκέ του ΟΑΚΑ, περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο πριν το τζάμπολ κάνοντας ζέσταμα. Οι τρεις παίκτες του «τριφυλλιού», ενδεχομένως να πάρουν αρκετά λεπτά σήμερα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να θέλει να δώσει ανάσες στους πιο επιβαρημένους παίκτες της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.