ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η συνέντευξη Τύπου του Τσάβι Πασκουάλ

Πασκουάλ: «Είμαστε ακόμα στην αρχή…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα στην αρχή... ωστόσο βλέπει σημάδια βελτίωσης μέρα με τη μέρα. Τι είπε για το πρόγραμμα που ακολουθεί, όσον αφορά τους νέους παίκτες.

Πασκουάλ: «Είμαστε ακόμα στην αρχή…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό ματς, αυτά που είπε ο Λευτέρης ήταν σωστά παίξαμε με ρυθμό, σοβαρά, έχουμε δείξει μια βελτίωση και σε άμυνα και σε επίθεση, κρατώ σήμερα τη σοβαρή συμπεριφορά, τις στιγμές που παίξαμε καλό παιχνίδι».

Για το ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει όσον αφορά τους νέους παίκτες και αν αυτό θα μοιάζει με της Μπαρτσελόνα:

«Έχουμε ένα πρόγραμμα που θα επιχειρήσουμε να τους βοηθήσουμε, θέλουμε να πετυχαίνουν σιγά-σιγά βήματα βελτίωσης, είναι σημαντικό για παίκτες αυτής της ηλικίας η σταθερή ανοδική πορεία και όχι το πισωγύρισμα. Όταν ζητήσουμε από του νέους να μας δώσουν το «οκτώ» θα μας δώσουν ένα «έξι», γιατί όταν απογοητεύονται όταν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, καταλήγουν  να δώσουν λιγότερα από αυτά που πραγματικά μπορούν.

Οι νέοι παίκτες έχουν ο καθένας το δικό του πρόγραμμα, οι τρεις που έπαιξαν σήμερα πάνε καλά σε αυτό το κομμάτι. Μερα με τη μέρα θα τους ζητάμε παραπάνω πράγματα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παίζουμε στα όρια των δυνατοτήτων μας, σέβομαι όλες τις ομάδες και όλους τους προπονητές τους».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαχείριση όσον αφορά τα δύσκολα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα:

«Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Το βασικό είναι να ζεις το παιχνίδι και αυτό πρέπει να μεταφέρουμε στους παίκτες. Να το νιώθουν. Σήμερα ήμασταν ισορροπημένοι, όλοι οι παίκτες είχαν τη σωστή νοοτροπία στο παρκέ. Τα καλά πράγματα πρέπει να μετατρέπονται σε συνήθεια και αν γίνει αυτό συνήθεια, πρέπει να το κάνεις συνέχεια, κάθε μέρα 21 φορές. Εμείς είμαστε ακόμα στο τρία… στην αρχή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.