ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αναγνώριση του Μολέδο

Το κλίμα στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν «βαρύ». Η συντριβή από τη Σταντάρ οδήγησε στις αναμενόμενες και φυσιολογικές αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους παίκτες. Ωστόσο ένας από αυτούς κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα...

Η αναγνώριση του Μολέδο

Το άσχημο και «βαρύ» φινάλε της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού, προκάλεσε τις άμεσες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους λίγο μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος της Σταντάρ.

Το σύνθημα που «δονούσε» την ατμόσφαιρα αποτύπωνε πλήρως το «κλίμα» που επικρατούσε: «Νικήστε τον Ολυμπιακό, αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό…». Μετά το σφύριγμα της λήξης δε, οι αποδοκιμασίες του κοινού προς τους παίκτες έγιναν εντονότερες. Ουδείς ξέφυγε από το «γιουχάρισμα» των οπαδών. Εκτός από έναν…

Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν ο μοναδικός παίκτης του «τριφυλλιού» ο οποίος απέσπασε τα χειροκροτήματα της εξέδρας. Παρά την πικρία που επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών, εκείνη δεν στάθηκε αρκετή για να «παρασύρει» τον Βραζιλιάνο μπακ στην ίδια «μοίρα» με τους υπόλοιπους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου, στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα, ο 29χρονος σέντερ μπακ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το χειροκρότημα των απαιτητικών οπαδών της ομάδας, με το «σπαθί» του. Σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, ενώ υπάρχουν ορισμένες φορές που ο ίδιος φαίνεται να «κρατά» την αμυντική συνοχή του Παναθηναϊκού.

Έτσι, ακόμη και έπειτα από μια τραγική για τον Παναθηναϊκό βραδιά, η προσπάθεια και η αξία του Μολέδο αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος επιβραβεύει όσους γνωρίζουν το βάρος που κουβαλά αυτή η φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.