ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουλτ: «Έχω χάσει την εκρηκτικότητα μου»

Ο Νίκλας Χουλτ αποκάλυψε ότι λόγω των τραυματισμών έχει χάσει την εκρηκτικότητα του.

Χουλτ: «Έχω χάσει την εκρηκτικότητα μου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Σουηδούς ο Νίκλας Χουλτ:

Υπάρχουν τρεις κύριοι μύες στο πίσω μέρος του μηρού. Έχω τραυματιστεί και ο ένας μυς είναι πιο λεπτός, σαν κλωστή, και δεν θα επανακτήσει τον όγκο του, σε αντίθεση με τους άλλους δύο μύες. Έχω χάσει ένα μέρος της εκρηκτικότητάς μου, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο εάν ήθελα να αγωνιστώ ως εξτρέμ».

Για το πως χειρίστηκε τους τραυματισμούς του: “Έχω επανακάμψει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς μου και έχω μία καλή καριέρα. Μας αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Δεν θέλω να μεμψιμοιρώ για προβλήματα. Νομίζω πως έχω γίνει αισιόδοξος”.

Για το πώς αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού: “Είχα μία συζήτηση με τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι, για το πως σκεφτόταν να με αξιοποιήσει. Με ήθελε ως αριστερό μπακ και αυτό ήταν ένα στοιχείο που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση του”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη θέση του στην εθνική ομάδα: “Είναι γεγονός ότι δεν έχω σταθερή θέση. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει 4-4-2, αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ. Όταν παίζει 3-5-2, αναλαμβάνω όλη την αριστερή πτέρυγα. Είναι θέσεις που ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πολλές επιλογές”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.