ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθεώθηκαν οι «πράσινοι» στη Λευκάδα! (Pics,vids)

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στη Λευκάδα, άμα τh αφίξει της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods, ενόψει του σημερινού αγώνα για την Basket League (17:00).

Αποθεώθηκαν οι «πράσινοι» στη Λευκάδα! (Pics,vids)

Πάνω από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του στη Λευκάδα, κάνοντας τη νύχτα… μέρα, ανάβοντας καπνογόνα, φωνάζοντας συνθήματα και όπως είναι λογικό, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Οι περισσότεροι παίκτες, ειδικά οι ξένοι έμειναν έκπληκτοι από την υποδοχή, ενώ όσον αφορά το ματς, αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό της Λευκάδας, αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το lefkadasportnews: 

073414
073422

https://www.youtube.com/watch?v=tIp7BJCJKf8

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.